Posteado por: tradelbarcelona | agosto 5, 2015

Tradel Barcelona col·labora amb la Fundació Privada Festa Major de Gràcia

Captura de pantalla 2015-07-29 a les 12.04.04

Estem molt satisfets danunciar la col·laboració que des de Tradel Barcelona – Traductors Jurats i Tècnics hem establert amb la Fundació Privada Festa Major de Gràcia i que es materialitzarà amb una nova secció del programa oficial de la festa. Així, aquest 2015, la guia oficial de la celebració destiu més important del calendari festiu català inclourà una pàgina dedicada a les traduccions. Els textos, escrits i traduïts per lequip de traductors de Tradel Barcelona, ofereixen informació útil als visitants de parla castellana, anglesa i francesa. Creiem que és important que els estrangers que visiten el barri de Gràcia coneguin els orígens i les característiques bàsiques daquesta tradició i que entenguin la importància de respectar els guarnits que preparen els veïns per decorar els carrers. A més, la pàgina compta també amb un petit diccionari amb la traducció de paraules clau en català amb la finalitat que els lectors que no entenen aquest idioma puguin comprendre les principals activitats del programa. És la primera vegada que el programa oficial de la Festa Major de Gràcia inclou informació en altres idiomes a més de català i el cert és que per a Tradel Barcelona és tot un plaer poder realitzar aquesta mena de colaboracions amb les entitats de lentorn.

El programa oficial de la Festa Major de Gràcia es pot consultar de forma gratuita a través dinternet i en ledició en paper té el preu dun euro, quantitat que es destina íntegrament a ajudar a les asociacions de veïns del barri a mantenir la festa. Cada vegada són més els turistes que visiten Barcelona entre el 15 i el 21 dagost per viure en primera persona la màgia de les festes de la Vila de Gràcia, però fins ara, les accions per comunicar-se amb ells han estat molt limitades. La Festa Major de Gràcia rep turistes des de fa molts anys i això és una realitat. Per aquest motiu, és important estar al dia i explicar-los en el seu idioma què és la celebració que estan visitant per tal que la gaudeixin i la respectin, explica Elena Lanza, responsable de Tradel Barcelona. Indubtablement, la integració dels visitants estrangers en una festa tan tradicional com la de Gràcia passa per la construcció de ponts comunicatius que segur que en un futur seran cada vegada més sòlids. Des de Tradel Barcelona estem especialment orgullosos de posar una de les primeres pedres per construir aquests ponts de la mà de la Fundació Privada Festa Major de Gràcia, entitat que actualment organitza la bicentenària celebració.

SI NECESSITES UN TRADUCTOR O INTÈRPRET, RECORDA QUE ESTEM AL TEU SERVEI:

Tradel Barcelona – Traductores Jurados y Técnicos

Tradel Barcelona. Plaça Virreina, 5 Entl. 2a. 08024 Barcelona. Segueix-nos a Facebook.


Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Categorías

A %d blogueros les gusta esto: