Posteado por: tradelbarcelona | abril 13, 2013

Xerrada informativa: «Marxar cap a París»

MarxarParís

Tradel Barcelona, amb la col·laboració de l’Orfeó Gracienc, presenta la segona edició del cicle de xerrades “Marxar cap a…”, una proposta pensada per a aquelles persones que estiguin valorant la possibilitat d’anar-se’n a viure i treballar a l’estranger. Una trobada distesa i basada en les experiències de persones que en el seu dia ja van emprendre el viatge, moderada pel periodista Èric Lluent. En aquesta edició, “Marxar cap a París”, podrem conèixer les reflexions de dos joves que han viscut a la capital francesa, Joan Miquel Domínguez i Audrey Zambra. A banda de la seva exposició, els assistents també podran compartir les seves experiències així com plantejar dubtes pràctics a l’hora de fer el pas i emigrar.

Dia i hora: dilluns 29 d’abril a les 19h
Lloc: Bar de l’Orfeó Gracienc
Adreça: c/ Astúries, 83 (Gràcia) Barcelona


Tradel Barcelona. Pl. Virreina, 5 Ent. 2ª. 08024 Barcelona. Síguenos en Facebook.


Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Categorías

A %d blogueros les gusta esto: