Posteado por: tradelbarcelona | diciembre 30, 2015

5 idees per gaudir amb els infants aquestes vacances de Nadal

Grand Prix

Les vacances escolars que es fan aquests dies permeten a molts pares i mares i a d’altres familiars gaudir dels més menuts de casa d’una manera diferent. Entre celebració i celebració tenim l’oportunitat de fer plans diferents i originals per tal que tant adults com infants puguin passar plegats una bona estona. En aquest article del blog de Tradel Barcelona – Traductors Jurats i Tècnics us oferim cinc bones idees per fer d’aquestes vacances un moment especial i inoblidable per a tota la familia.

Verdi Kids. Els Cines Verdi ofereixen una cartellera exclusiva per a nens i nenes amb diverses propostes que encanten a la canalla. El projecte del Verdi Kids ja fa anys que funciona amb èxit i el que pretén és fer viure d’una manera diferent l’experiència d’anar al cinema oferint pel·lícules infantils de cinema independent. Les pel·lícules que aquests dies podeu veure són Un Nadal per volar, Petits Herois i Pas a pas. Podeu consultar l’horari de les sessions i comprar les vostres entrades a través de la pàgina web oficial dels Cines Verdi. A més, al Facebook de Tradel Barcelona – Traductors Jurats i Tècnics sortegem dues entrades per gaudir de la cartellera del Verdi Kids.

Museu de les il·lusions. Diuen que a mida que ens fem grans perdem la il·lusió que sentíem quan érem infants. Doncs bé, què millor que un indret on les il·lusions són les protagonistes? Al Museu de les il·lusions, situat al barri del Raval de Barcelona, trobareu tota mena d’il·lusions òptiques que us faran viure aventures màgiques. En els diferents espais del museu hi descobrireu pintures d’artistes reconeguts en les que els visitants s’hi poden submergir per tal de retratar situacions inverossímils. Com que del que es tracta és de fer-se fotografies realment divertides, no oblideu portar la vostra càmera o el vostre telèfon ben carregat!

Festival de la Infància. Una de les grans cites anuals per als infants és el Festival de la Infància. En ella els nens i joves de fins a 14 anys trobem tota mena d’atraccions i activitats pensades per al seu esbarjo. Rocodroms, tallers de manualitats, ball, pintures o tornejos de videojoc són algunes de les propostes de l’edició d’enguany. A més, l’organització presenta aquest any el X D Youn Fest, un espai pensat per a nens i nenes de 10 a 14 anys en el que la tecnologia té paper destacat. També es proposa a les families gaudir d’un espai temàtic dedicat a la Peppa Pig, un dels personatges televisius més estimats pels menuts de la casa.

Cavalcada dels Reis Mags. La nit més màgica de l’any per als petits és la de la matinada del 6 de gener. Els Reis Mags arriben a casa nostra procedent de l’Orient Mitjà i omplen de regals les cases dels infants. A Barcelona s’hi celebra una de les grans cavalcades que enguany començarà amb l’arribada dels Reis Mags al Moll de la Fusta a les 16.30h del 5 de gener. El recorregut s’iniciarà a l’avinguda Marquès de l’Argentera i arribarà fins a l’avinguda Maria Cristina. L’horari de pas estimat pels carrers del centre de la ciutat (plaça Urquinaona, plaça Catalunya i carrer Pelai) serà a partir de les set de la tarda. A més, aquella nit també se celebren alguns actes solidaris per tal que tots els infants tinguin un regal el dia de Reis. És destacable la tasca que fa Ràdio Barcelona amb el programa tradicional Cap nen sense joguina, dirigit i presentat per Rosa Badia.

Skating Club. A falta de neu i de gel en aquestes latituds i al bell mig d’un dels Nadals més càlids que es recorden, anar amb els nens a gaudir d’una bona pista de gel és una opció a considerar. L’Skating Club és una de les dues pistes de gel de la ciutat (l’altre és la del Futbol Club Barcelona) i ofereix un ambient molt familiar. Obert tant als matins com a les tardes, a l’Skating podreu llogar tot el material necessari per partinar en les millors condicions. A més, les llums i la música amenitzen les sessions d’un espai ideal perquè els menuts descobreixin un esport poc conegut a casa nostra i que de ben segur els apassionarà.

SI T’HA INTERESSAT AQUEST ARTICLE, T’INTERESSARÀ:

Los Cines Verdi para pequeños cinéfilos

5 buenas ideas para un fin de semana con niños en Cataluña

SI NECESSITES UN TRADUCTOR JURAT, RECORDA QUE ESTEM AL TEU SERVEI: 

Tradel Barcelona – Traductores Jurados y Técnicos

Tradel Barcelona. Plaça Virreina, 5 Entl. 2a. 08024 Barcelona. Segueix-nos a Facebook.


Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Categorías

A %d blogueros les gusta esto: